לוגואים של סופרים - משהו מעניין ----
-
לא יודעת מה איתכם… אולי כבר קלטתם את זה כבר קודם אבל אני לא.
רק לאחרונה ירד לי האסימון שרוב הלוגואים של הסופרים - אותו רעיון.
והכל - על בסיס הלוגו של ‘אושר עד’.
קלטו:
בקיצור - קלטתם את הפואנטה נראה לי
הכל ממש ממש על אותו רעיון עם סטיות מכאן ולשם.
השאלה שלי היא האם הבעלים של ‘אושר עד’ מקבל על זה כסף הרי חלקם זו העתקה לכל דבר, ואם לא - אז מותר לפעול כך? -
@אמנות-בקליק קודם כל, חצי מהסופרים הם חברות-בת של אותה חברה, כך שהם שומרים על אחידות תודעתית. עייני ערך ‘יש’ - יש חסד; יש בשכונה; אושר עד; ביתן; שוק מהדרין. בר-כל ונתיב החסד גם מאוחדות.
רק מעניין מי התחיל ראשון, וכולם החקיינים. -
@אינספריישן אמר בלוגאים של סופרים - משהו מעניין ----:
@אמנות-בקליק קודם כל, חצי מהסופרים הם חברות-בת של אותה חברה, כך שהם שומרים על אחידות תודעתית. עייני ערך ‘יש’ - יש חסד; יש בשכונה; אושר עד; ביתן; שוק מהדרין. בר-כל ונתיב החסד גם מאוחדות.
רק מעניין מי התחיל ראשון, וכולם החקיינים.בר כל -, בר טיב, נתיב החסד - אני יודעת שהם אותה החברה.
יש חסד ויש בשכונה - גם נכון. אותה חברה.
אבל אושר עד הם חברה בפניי עצמה. סתם מעניין למה החליטו כולם להתביית על אותו רעיון… עולם העיצוב כל כך גדול שזה לא נגמר…
ולמיטב ידיעתי ‘אושר עד’ המקוריים… סתם מעניין אם מישהו בטוח בכך שיאמר.
-
@אמנות-בקליק הלכתי לשאול את רבנו הנערץ - הרב גוגל:
“אושר עד” הוקמה בשנת 2009 כרשת דיסקאונט, והיא אכן רשת בפני עצמה כיום, ושמה הרשמי: ‘מרב מזון כל’ (לא יכלו למצוא משהו עוד יותר כבד)
יש חסד הייתה שייכת לשופרסל אך נפרדה ממנה, והיום רק יש בשכונה משויכת לשופרסל, כפי שניתן ללמוד מהגדרות כרטיס האשראי ‘תו הזהב’ של כאל (הכרטיס מכובד בשופרסל אונליין, “שופרסל שלי”, “שופרסל אקספרס”, “שופרסל דיל”, “שופרסל דיל אקסטרא”, “גרין” ו"יש בשכונה". הכרטיס אינו מכובד ברשת “יש חסד”).
ליינות ביתן מסונפות ‘מגה בעיר’ ו’שוק מהדרין’ - הגרסה החרדית.
כמדומני שרשת הסופרים היחידה עם לוגו עצמאי במגזר החרדי היא רמי לוי.הנה עוד לוגו דומה:
וזוהי חברה עצמאית.ואחד דומה בקטנה:
-
@אמנות-בקליק בדיוק עליתי על זה היום והנה הוצאתם לי את המילים מהפה.
לגופו של עניין, ניתוח של האלמנט המרכזי מעלה כי מדובר בסופו של דבר במלבן שעבר מתיחה קלה באחד הצדדים. זה יוצר תחושה של גדילה (תעבירו את העין מצד לצד של הלוגו ותראו איך הוא כביכול הולך וגדל מצד אחד לצד השני). אדרבא, נסו לחשוב איך זה היה נראה אם הלוגו היה בתוך מלבן ריבועי לגמרי. -
@אמנות-בקליק שכחת את נתיב החסד שדומה ב 80 %
-
@איש-נחמד אמר בלוגאים של סופרים - משהו מעניין ----:
זה יוצר תחושה של גדילה (תעבירו את העין מצד לצד של הלוגו ותראו איך הוא כביכול הולך וגדל מצד אחד לצד השני)
מעניין, לגבי ביתן Online הצורה הפוכה דווקא [קטן מימין לשמאל] (בכל השאר זה אכן נכון. מגניב!!)
-
@חברון-מאז-ולתמיד אמר בלוגאים של סופרים - משהו מעניין ----:
@איש-נחמד אמר בלוגאים של סופרים - משהו מעניין ----:
זה יוצר תחושה של גדילה (תעבירו את העין מצד לצד של הלוגו ותראו איך הוא כביכול הולך וגדל מצד אחד לצד השני)
מעניין, לגבי ביתן Online הצורה הפוכה דווקא [קטן מימין לשמאל] (בכל השאר זה אכן נכון. מגניב!!)
ייתכן ששם זה בגלל הכיתוב באנגלית שהקריאה שלו היא משמאל לימין.