מדריך להכנת צבע זהב בפוטושופ✨🎗✨
-
לבקשתה של @סודי-ביותררררר - הכנתי שלבים להגעה לצבע זהב בפוטושופ למתחילים. מקווה שיעזור!
- פותחים מסמך פוטושופ בגודל שחפצים בו:
- יוצרים שכבה חדשה:
- בתחתית חלון השכבות ישנו אייקון שהוא חצי אפור חצי לבן, לוחצים עליו ובוחרים בגרדייאנט:
זה החלון שאמור להיפתח לנו:
- לאחר מכן לוחצים פעמיים על הסרגל עם המעבר ונפתחת לנו סקאלה של מעברים. בוחרים באחד מהם. שימו לב שהשקיפות שלו היא על 100:
- משנים את הצבעים הבחורים מראש לצבעים בגווני ה חום בהיר, צהוב וחרדל [ניתן לקחת תמונה של צבע זהב ולדגום]:
הנה הגענו לזהב…;)
אבל ע"מ להגיע לזהב יותר אמיתי - כדאי להתעסק עם שיטות שילוב, פילטרים וFX.
##חלק מהשיטות:
- עושים צילומסך [בווינדואוס 10 הקיצור הוא: ווינדואוס-שיפט-S] רק על השכבה עם המעבר [נח יותר להתעסק עם צילומסך בפילטרים] ומדביקים אותה בשכבה חדשה. מכפילים אותה בקונטרול J למקרה שנשתמש בנוספת בהמשך ומסתירים אחת מהן.
לזו שאנו הולכים להתעסק איתה - אנו ניתן שקיפות של 50 [עיינו בצילומסך הבא].
- לאחר מכן לוחצים בחלון השכבות על השיטות שילוב [זה על יד השקיפות] ובוחרים בזו שהכי נראית לכם מתקרבת למתאימה. אני בחרתי בזו:
- לוחצים על הFX בתחתית חלון השכבות ובוחרים בSATIN.
- משנים את הצבע בלחיצה על הריבוע הצבוע בצד לצבע כזה:
- משנים שיטת שילוב לזו:
אני חושבת שבינתיים לזהב מלאכותי זה מהמם;)…
ניתן לעצור בזאת… אולם מי שמעוניין בשיטות שילוב נוספות להגברת האפקט או לזהב זוהר יותר, אני עשיתי כך:
ביטלתי את ההסתרה של השכבה שהכפלתי, נתתי לה שקיפות של 10 [עד 30. 10 כמעט בלתי מורגש… רק לחדי עין], פלוס שיטת שילוב שבחרתי:
הנה התוצאה הבאה:
ו… ע"מ להמחיש עד כמה זה מולבש מהמם על עיצוב בחרתי במוקאפ פשוט ביותר ושימו לב עד כמה הוא משתדרג ע"י הפלטה היפהיפה שנוצרה כאן:
מספיק יפה?!