אשמח לשמוע חוות דעת
-
אשמח לשמוע חוות דעת על הפרסומת
מעוצב רק על תוכנת פוטושופ -
האמת שהפרסומת מרגישה לי ממש ממש לא מקצועית…
הצבעים יפים ומתאימים, אך השאר חסר.
כהתחלה, מומלץ לבחור פונטים אחרים, להסיר את המסגרת סביב האותיות, לא להצר את הכתב ולבחור תמונות חדות יותר. -
@אינספריישן איך עכשיו???!אשמח אם יש למשהו להביא לי תמונה של מקרופון יותר ברור תודה רבה!
-
- כמו שאמרה קודמתי @אינספריישן - להוריד מסגרת לכיתוב.
- את הכיתוב הייתי בכלל צובעת בלבן טהור לגמרי - הרקע מספיק צבעוני וצועק. אין צורך גם בכתב מגוון. הלבן יבלוט יותר.
- את החלוקה של השורות לא הייתי עושה עם קווים אלא נקודות ומרווח בין הנקודה לכיתוב.
- את המשפט ‘רק עכשיו… לפספס’ - לא לשבור לשתי שורות!זה לא פוגם במודעה כאשר הכיתוב עולה על התמונה. התמונה היא עזר לפרסומת. עיקר הפרסומת זה קריאה נוחה.
- את ה’התקשר עוד היום’ הייתי מורידה שורה וממרכזת באמצע הדף.
- הצבעים בגדול מתאימים בול.
בהצלחה;)
-
@חוי מוסיפה לדבריה המדויקים של @אמנות-בקליק לשנות פונטים.
מצרפת קישורים לתמונות של:
מיקרופון
אקווליזר
רקע -
@אינספריישן וואו באמת הרבה יותר יפה אותיות בצבע לבן!!! תודה שהארת את עיני
-
@חוי כמו שכבר כתבו, מומלץ מאוד להשתמש בתמונות איכותיות ברזולוציה גבוהה יותר.
העיוות לטקסט לא מקובל היום והוא יוצר מראה מיושן, עדיף להשתמש בו לשורה אחת בלבד.את הרשימה של ‘חתונות, בר מצוות’ וכו’ כדאי לסדר בשליש התחתון של המודעה בשורה עם אייקונים.
‘א היימישער זינגער’ להוריד גם כן לשליש התחתון.
את תמונת הדיצבלים להחליף לתמונה באיכות גבוהה יותר.
שימו לב שלחלק מהטקסט יש שקיפות והמיקרופון נראה מתחתיו.בהצלחה.
-
@חוי כל ההערות של קודמי במקום!! כל מילה בדיוק!!
אישית אני חושבת-
שאם לא התנסית עדין במודעות- תתחילי לעבוד עם גריד- זה כבר ישנה את כל המראה של המודעה.
לאחר מכן הייתי לוקחת פונט יותר תוסס וחי…כי התוכן לא ממש תואם לפונט, רק לשורת פתיחה… לדעתי…
ו…
כמובן התמונות…
בהצלחה!! -
@חוי אם אפשר בתור דובר אידיש
“א היימישער זינגער” לא תיקני
נראלי “א היימישע זינגער” יותר תיקני -
@מוטי-טבק באידיש אומרים היימישער זינגער ולא היימישע זינגער
-
@אהרן אתה חסידי?
-
@מוטי-טבק כן
-
@אייצ-ית מה זה התוכנה הזו אף פעם לא שמעתי על זה
אפשר לקבל יותר פרטים??? -
@חוי לא נראלי שהיא מדברת על תוכנה
היא מדברת על איך לעבוד עם פוטושופ או אילוסטרייטור -
-
@אהרן אומרים “היימישע זינגער…”
-
@תמי-רובינשטיין לגבר אומרים היימישער ולאשה היימישע
ואם הוא זמר גבר אומרים היימישער זינגער
ויש עוד דבר שאומרים על זה היימישע וזה מוצר, לדוגמא היימישע עסן
אבל אם הנידון הוא אדם ולא מוצר, והוא גבר, אומרים היימישער -
@אייצ-ית אמר באשמח לשמוע חוות דעת:
שאם לא התנסית עדין במודעות- תתחילי לעבוד עם גריד- זה כבר ישנה את כל המראה של המודעה.
@מוטי-טבק אמר באשמח לשמוע חוות דעת:
@חוי לא נראלי שהיא מדברת על תוכנה
היא מדברת על איך לעבוד עם פוטושופ או אילוסטרייטורנכון.
באילוסטרייטור ופוטושופ הגריד הינו קווים שאת מותחת [שוליים, טורים] וזה עוזר לך לשמור על קו אחיד. מראה נקי.תכנת אינדיזיין היא מיועדת בשביל זה במיוחד. את פותחת מסמך וכבר בתחילה ישלך קטגוריות של כמה טורים את רוצה, שוליים והשאר.
אני למשל לא יכולה לעבוד בלי גריד. מרגישה עובדת על אפס.
זה משנה את העבודה מקצה לקצה.
אפילו לא תקני לעבוד בלי גריד—בקיצור - תנסי ותראי;)
-
לדעתי דחוף להחליף רקע
הרקעים שהביאו פה https://www.freepik.com/collection/neon-lights/342?query=Lights
פי אלף עדכניים ויוקרתיים
בהצלחה רבה, התחלה טובה -
@חוי אני חושב שהדבר שהכי מפריע גם במודעה זאת הקומפוזיציה המקרית, שיקלו להשתמש בקומפוזיציה אחרת:
סוגי קומפוזיציה
ארגון האובייקטים במסגרת יוצר סוגים שונים של קומפוזיציה. אופן השפעתם על הקומפוזיציה נמדד באמצעות מוקד התמונה, האיזון בין חלקי התמונה, התנועה וההתייחסות לנושא או המסר של היצירה.קומפוזיציה סימטרית – כאשר שני חלקי היצירה זהים, כמו באדריכלות של מקדשים עתיקים.
קומפוזיציה מאוזנת – כאשר יש איזון בין שני חלקי התמונה. האיזון יכול להיות צבעוני וצורני. קומפוזיציות מאוזנות ניתן לראות בציורים של מונדריאן.
קומפוזיציה מקרית – אין איזון בין חלקי התמונה והאוריינטציה של האובייקטים אינה מתוכננת.
קומפוזיציה פתוחה – האובייקטים פונים כלפי חוץ ולעיתים אף חורגים, או נקטעים באמצעות המסגרת. סגנון זה בולט בזרם הפוטוריסטי ובזרם האימפרסיוניסטי.
קומפוזיציה סגורה – האובייקטים פונים כלפי המרכז והם אינם קטועים.
קומפוזיציה דינמית – נוצרת באמצעות קווים אלכסונים או שבורים או אובייקטים בכיוונים שונים המסיטים את עין הצופה ויוצרים בלבול.
קומפוזיציה מרכזית – קומפוזיציה בה המיקוד נמצא במרכז הציור. קומפוזיציה מדויקת זו יוצרת תחושה לא טבעית והיא באה לשימוש בעיקר לצרכים פורמליים.
קומפוזיציה פירמידלית – קומפוזיציה בה המיקוד נמצא במרכז הציר האופקי, ובשליש העליון של התמונה. זוהי קומפוזיציה מאוזנת ונעימה לעין.