שאלה של חדשים
-
שלום לכולם,
הצטרפתי בשבוע שעבר לפורום, וטרם מצאתי תשובה לשאלתי.האם הפורום כאן פתוח לכולם כולם? או שיש קטגוריות סגורות.
למשל - אם אני רוצה להתייעץ על כריכה חדשה של ספר, או עימוד חדש, לוגו חדש או כל דבר אחר
זה אומר שזה חשוף לכולם? או שיש איזה חלוקה בענין ורק מי שבעניין יחשף אליו? -
@יהלום כל הקטגוריות באתר שאתה רואה גלויות לכולם
אבל ישנם כמה קטגוריות שסגורות לכתיבה למשתמשים מסוימים
כמו לדוגמה, מדריכים בפוטושופ פתוח רק לאלו שיודעים טוב פוטושופ ומסוגלים לכתוב מדריכים… -
@מוטי-טבק
תודה על התשובהויש איזה תכנון בענין? או שתמיד זה ישאר נגיש לכל העולם ואשתו?
-
@יהלום מה הבעיה? זה לא טוב שזה גלוי לכל?
-
@מוטי-טבק אמר בשאלה של חדשים:
@יהלום מה הבעיה? זה לא טוב שזה גלוי לכל?
תאר לעצמך שאני מעלה כאן איזה עבודה, ומתחיל דיון על העבודה, ולפעמים גם על מחיר
והלקוח שלי מסתכל מהצד ורושם הכלולפעמים גם מקבלים הערות מכאלה שלא כ"כ בתחום שהם אמורים להביע דעה,
אני יודע שיש הרבה שלא מעלים עבודות לדיון בפורום אחר מרכזי [מתחיל בפ’…], בדיוק מהסיבה הזאת
ולכן חשבתי שהפורום כאן נועד לתת מענה לאלו. -
@יהלום אולי זה רעיון באמת לאיזשהו פורום סגור לגרפיקאים שהלקוחות שלהם לא יוכלו להיכנס
אבל לגבי נראות הגרפיקה מבלי לדבר על המחיר אין בזה שום בעיה לדעתי -
@יהלום בפורום שאתה מתייחס אליו יש גם מרחב שבו רק מי שרשום עם חגורת ‘עיצוב גרפי’ יכול לראות מה שמשתפים, בנוסף ל-‘עיצוב גרפי DIP’.
-
@איש-נחמד אמר בשאלה של חדשים:
@יהלום בפורום שאתה מתייחס אליו יש גם מרחב שבו רק מי שרשום עם חגורת ‘עיצוב גרפי’ יכול לראות מה שמשתפים, בנוסף ל-‘עיצוב גרפי DIP’.
איפה?
-
@יהלום אמר בשאלה של חדשים:
איפה?
-
@יהלום אמר בשאלה של חדשים:
איפה?
ה DIP סגור לי (הכללים לשם יותר נוקשיים מפוטין)
השאר הכל פתוח לי, אבל כנראה שלצפייה פתוח לכולם [חוץ מכריכות שסגור מאוד, ובאמת נשמר יפה]