UNSOLVED אשמח לשמוע ביקורת
-
-
@אהרן את הרעיון של העיצוב אהבתי מאוד-
כמה דבריםשאולי יעזרו לך-
א. ליצור מעט רווח בין השורות כאן-
ב. קצת מפריע לי שהספר עולה על העיטורים.
הייתי או מקטינה את הספר- או מורידה מעט את כל המעבר של העיטורים כלפי מטה- ככה שהספר יהיה על הצבע הכהה שמאחורי הלוגו.
ג. שנת התשפ"ב מפריע קצת שהוא עומד בתוך עוד אותיות- כאילו הוא מאבד מהאפקט שלו ובכלל לא שמים אליו לב. הייתי מחפשת לו מקום אחר.
-
@אהרן יפה מאוד, שילוב צבעים מצוין.
הייתי ממליץ להוריד את ‘שנת תשפ"ב’ (מעל ‘החזרה הגדולה’), זה גם לא מתאים ליישור של הלוגו, וגם כרגע אין ניגודיות מספיקה בין זה לרקע. לחילופין, כדאי שתשים את זה בין 2 השורות של ‘החזרה הגדולה’ (להוריד רווח בין האותיות ואז תוכל ליישר את הטקסט הקטן בין השורות לשני הצדדים של הלוגו). לדוג’ (כמובן לא עם כזה רווח בין השורות…) :
החזרה
שנת תשפ"ב
הגדולה
-
@אייצ-ית - איש נחמד
תודה רבה על הביקורת הבונה
מה אומרים עכשיו? -
@אהרן אם כבר אתה הולך על כך ששנת התשפ"ב יהיה כיתוב עומד- אז לצד השני- כי הוא מונע מהזרימה של הטקסט.
כלומר תעמיד אותו בסוף המילים- ולא בצד ימין.הלוגו עדין עומד על העיטורים…מומלץ להוריד משם.
אבל השילוב צבעים קטלני!! -
@אהרן
כדאי להפריד בין 2 החלקים כאן ולהגדיל את הרווח ביניהם (להקטין מעט כ"א מהאלמנטים).
וגם לתקן ‘תיצחק’ -
@אייצ-ית - איש נחמד
תודה לכם גאונים ואדיבים
עכשיו יותר טוב? -
@אהרן
שהשנת תשפ"ב תהייה באורך של שני הה’ לאורך.
ואז זה מושלם. -
@אהרן יש לי רעיון שאולי יעזור לשים את ‘שנת תשפ"ב’ בצד ימין בתוך מלבן מאונך בצבע של ‘החזרה הגדולה’, לטקסט תיתן את הרקע של המרקם הכחול (עדיף יותר אם תוכל ‘לחורר’ את האובייקט במקום לכתוב עליו), ואל תשכח הצללות (בפוטושופ - זוהר פנימי או הצללה).
-
@אהרן משום מה הפונט של החזרה הגדולה לא מסתדר לי בעין.
כאילו הוא פונט חינמי בעייתי…
אבל אולי רק אני רואה אותו כך…
נראה לי טיפה לצמצם את הרווחים בין האותיות- ולשמור על מרווח נורמלי לעין בין המילה העליונה למילה התחתונה.
סה"כ הלוגו יושב מעולה- והצבעים גם.